Prof. Dr. C.H.J. van Eijck

Casper voltooide zijn studie geneeskunde aan de Erasmus Universiteit, waar hij tijdens zijn co-schappen clubarts van Sparta Rotterdam werd. Naast zijn werkzaamheden in het toenmalige Dijkzigt Ziekenhuis heeft hij altijd affiniteit gehad met sport en zag dan ook in zijn hoedanigheid als clubarts regelmatig de ziekenboeg van de Sparta selectie op zijn spreekuur voorbij komen. In nauwe samenwerking met dr. M.P. Heijboer, orthopeed in het Erasmus MC worden vele topsporters uit verschillende takken van sport gezien waarbij Casper zich heeft toegelegd op de operatieve behandeling van liesblessures, ook wel Sportmens Hernia genoemd. Binnen de afdeling Heelkunde van het Erasmus MC houdt hij zich voornamelijk bezig met algemeen chirurgische aandoeningen op de Intensive Care, Endocriene ziekten en ziekten van de pancreas (alvleesklier). In 2009 werd hij benoemd tot hoogleraar algemene chirurgie met speciale aandacht voor de pancreas.

Na een kwart eeuw Sparta vond Casper een nieuwe uitdaging in Feyenoord, alwaar hij inmiddels sinds 2009 clubarts is. Binnen NRP is Casper verantwoordelijk voor het lange termijn beleidsplan en de samenwerking met medisch specialisten. Daarnaast speelt Casper golf, piano en houdt hij van de Spaanse cultuur.

 

Zoals u uit verschillende media heeft kunnen vernemen, is er een actie gestart rondom Casper en alvleesklierkanker. Natuurlijk zijn wij erg blij met de aandacht en steunen Casper in alles wat hij hiervoor doet. Op deze website kunt u hier meer informatie over vinden. Wanneer u hier vragen of opmerkingen over heeft, kunt u contact op te nemen met zijn secretaresse Monica Seijbel, via 010 703 3854 of uw mail richten aan: [email protected]

 

Contact met Casper opnemen?

5 + 3 =