Fysiotherapie

Sportmedisch Centrum Nieuw Rotterdams Peil (NRP) is een centrum waar verschillende (para)medische expertises samenwerken om sport- en bewegingsgerelateerde problemen te verhelpen. NRP richt zich op sporters van alle niveaus, die zichzelf willen verbeteren, willen terugkeren op het oude niveau of die blessurerisico’s willen minimaliseren. Daarnaast is NRP gespecialiseerd in het revalideren van post-operatieven, dat wil zeggen mensen die een operatie aan bijvoorbeeld knie of schouder hebben ondergaan. Wij kennen geen wachttijd en streven naar een nauwkeurige diagnostiek met dito behandeling.

fysiotherapie sportfysiotherapie sportgeneeskunde sma smi fsmi sparta stadionNRP is gevestigd op de 4e etage van het Sparta Stadion en is voorzien van diverse ruime behandelkamers, een oefenzaal van ruim 200 m2, gescheiden kleedkamers met douchegelegenheid en een ruimte waar inspanningsfysiologische testen en sportmedische keuringen worden uitgevoerd. Naast de hoofdvestiging in het Sparta Stadion heeft NRP een dependance voor (sport)fysiotherapie op Sportvereniging Victoria.

Inmiddels heeft NRP een uitgebreid medisch netwerk opgebouwd waarin wordt samengewerkt met medisch specialismen zoals: Orthopedie, Traumatologie en de afdeling Sportgeneeskunde uit het Erasmus MC, Medinova Kliniek Zestienhoven en het Vlietland ziekenhuis. (Sport)fysiotherapeuten, manueel therapeuten en uw medisch specialist werken op deze manier samen om u zo snel mogelijk weer terug te laten keren in uw sport na een blessure.

We zijn trots op onze samenwerking met algemeen chirurg en medeoprichter C.H.J. van Eijck, clubarts bij Feyenoord en orthopeed M.P. Heijboer, stafarts van het Nederlands elftal.

Daarnaast begeleiden medewerkers van het NRP onder andere het Davis Cup Team, het Watersportverbond en team Sailing Holland (Brunel) in de Volvo Ocean Race.

Daarnaast is NRP onderdeel van het Olympisch Netwerk Rotterdam. Dit houdt in dat NRP de medische begeleiding van topsporters met een A- of B-, High Potential-, Internationaal of Nationaal Talent- of Belofte-status verzorgt.

Olympisch Netwerk

Vraag het ons!

10 + 2 =

Bellen mag ook: