De Hardloopwinkel en Sportmedisch Centrum Nieuw Rotterdams Peil slaan handen ineen

De Hardloopwinkel en Sportmedisch Centrum Nieuw Rotterdams Peil slaan handen ineen

De Hardloopwinkel en SMC Nieuw Rotterdams Peil gaan samenwerken. De kennis en expertise onder het personeel binnen De Hardloopwinkel is groot, wat ons vertrouwen geeft om onze sporters hier naartoe te verwijzen voor nieuwe schoenen en/of advies. Om eventuele blessures sneller te kunnen zien en om advies te krijgen bij het (weer) gaan hardlopen zal een therapeut van ons regelmatig te zien zijn tijdens een hardloopspreekuur in De Hardloopwinkel.

Alle cliënten van SMC Nieuw Rotterdams Peil kunnen door deze samenwerking rekenen op 10 procent korting bij de aankoop van hardloop gerelateerde producten en krijgen ook een gratis loopanalyse aangeboden door de Hardloopwinkel bij aankoop van hardloopschoenen.

“Deze samenwerking is een extra stap om ons netwerk te versterken. We willen elkaars kernkwaliteiten gebruiken om onze diensten nog verder te optimaliseren”, aldus directeur Gert Jan van Hattem.

Wil je De Hardloopwinkel bezoeken? Zij zijn gevestigd op Groenendaal 33F te Rotterdam. Of neem alvast een kijkje op www.dehardloopwinkel.nl/winkels/hardloopwinkel-rotterdam/.

Interesse of wil je meer informatie? Mail naar