Blessurepreventie

 

Wij brengen voor u de nieuwste (sport)wetenschap in de praktijk!

Wij bieden u, uw team of club de mogelijkheid om op een wetenschappelijk gevalideerd niveau blessurerisico in kaart te brengen met betrekking tot sportspecifieke letsels.

—Vermindering van blessures

Blessurepreventie

Op basis van een individuele screening worden er waarden vastgelegd in een database. Hiermee krijg je inzicht in je sterke- en zwakke punten en de mogelijkheid een individueel, wetenschappelijk onderbouwd programma te starten en hier gericht iets aan te doen.

Preventie

SpartaNova heeft een uitgebreide wetenschappelijke database met allerlei verschillende oefenvormen, de recentste (sport)wetenschap en tests. Middels SpartaNova krijg je toegang tot een state-of-art, gepersonaliseerd trainingsschema waarmee je blessures tot een minimum beperkt.

Veilige ‘Return-to-Play’

Mocht er toch een blessure plaatsvinden, hebben we op basis van de initiële screening objectieve doelen die minimaal behaald moeten worden. Op die manier wordt het moment van een veilige —‘Return-to-Play’ geborgd.

Verbeterde prestaties

Daarnaast kan deze tool gebruikt worden om een performance programma op te stellen. Op die manier werk je aan prestatieverbetering door training.

Ook uw blessure risico analyseren?

14 + 13 =

Bellen mag ook: